До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Східний слід: FINCH осінь-зима 2019/20

Показ нової колекції осінь-зима 2018/19 українського бренду FINCH почався з короткометражного відео, присвяченого походженню людини і її місця у Всесвіті.

FINCH осінь-зима 2019/20

Нова колекція FINCH натхненна буддиською культурою, а її ключовим естетичним елементом став принт, який переносить складний східний символізм у нову колекцію Катерини Бякової і Максима Голуба. Так, через призму східної культури бренд відображає процес єднання з природою і подолання смерті.

Реклама
FINCH осінь-зима 2019/20
FINCH осінь-зима 2019/20
FINCH осінь-зима 2019/20

Багатогранність форм, силуети складного пошиття і нашарування предметів одягу стали центральними елементами колекції. Пуховики-кокони, збільшена лінія плечей, ефектні високі коміри-стійки і дуті величезні шарфи, зібрані на талії за допомогою ременя, що створюють силует кімоно, апелювали до структури бачення світу у східній культурі.

FINCH осінь-зима 2019/20
FINCH осінь-зима 2019/20
FINCH осінь-зима 2019/20

У новому сезоні колекція умовно поділена на дві частини: спортивний зручний одяг, а саме, кілька варіацій знакових пальт і шарфів, а також авангардна лінія, що поєднує складні вбрання з делікатних і рідкісних тканин. Завершальним акцентом тут стало взуття, створене в колаборації з українським брендом DemmyVik.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.