До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вокзальна романтика: капсульна колекція Jean Gritsfeldt

Український дизайнер Жан Гріцфельдт любить дивувати публіку незвичайними локаціями для своїх показів. Він представляв колекції в боксерському залі, музеї, аеропорту і навіть на льодовій арені. І зараз молодий авангардист залишився вірним собі. Дизайнер представив лукбук капсульної колекції, яка отримала назву Electro Gipsy, а її зйомки минули на київському залізничному вокзалі.

Лукбук нової колекції Jean Gritsfeldt весна-літо 2019

Центральне місце в капсульній колекції Electro Gipsy займає символ поїзда і вокзалу як відправне місце для кожного, хто сідає на потяг і починає новий шлях. "Тільки у вагоні поїзда люди за добу можуть розповісти історію свого життя абсолютно незнайомій людині, якої більше ніколи не побачать", – розповідає дизайнер бренду Jean Gritsfeldt.

Реклама

Колекція наповнена еклектичними елементами в найкращих традиціях Жана Гріцфельдта. Так, космічні образи з металізованої шкіри і вінілу сусідили з трикотажними костюмами деконструктивного крою, а мереживні блузи подружилися зі зношеними до дірок джинсами. Крім того, капсула наповнена авторськими принтами у вигляді маркових наклейок зі всіх країн світу, а також зображеннями зім'ятих поштових посилок, які вдало розмістилися на одязі в техніці печворку.

<b>1Jean Gritsfeldt</b>

Фотограф: Дарія Сорока
Моделі: OC Model Management, 1313 Agency
Макіяж: Яна Лескова
Зачіски: Estel Kyiv Studio
Ювелірні прикраси: капсульна колекція Jean Gritsfeldt для Art Vivace Jewelry
Особлива вдячність Артему Лемешку

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.