До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA Ukrainian Designers Showcase: знайомство з брендом Masha Popova

Vogue UA і далі знайомить світ з українськими креативними талантами. 28 вересня під час Тижня моди в Парижі ми покажемо гостям – пресі, баєрам, інфлюенсерам, інсайдерам індустрії – найкращих українських дизайнерів у межах масштабного проєкту Vogue UA Ukrainian Designers Showcase. Напередодні заходу пропонуємо познайомитися ближче з кожним із них. Зустрічайте – Masha Popova.

Маша Попова

Masha Popova — однойменний бренд дизайнерки жіночого одягу з України. Бренд Маші Попової прославився своїми високомодними предметами одягу з деніму, які, за словами дизайнерки, "поєднали фантазію з її українським корінням і спогадами дитинства".

Реклама
Masha Popova весна-літо 2023

Маша Попова закінчила Central Saint Martins, стажувалась у Maison Margiela та Celine. Дитинство і юність дизайнерки минули в Україні, в промисловій зоні біля залізничного депо, а пізніше в українському приморському місті Одеса; перед тим, як здобути ступінь у CSM, вона вивчала архітектуру — цей досвід дав їй можливість по-іншому дивитися на моду.

Masha Popova весна-літо 2023Masha Popova весна-літо 2023

Одяг Маші Попової можна побачити на Дуа Ліпі, Біллі Айліш, Беллі Гадід і Кайлі Дженнер. Фактично бренд Masha Popova — це симбіоз двох світів: високої моди кінця 1920-х та одягу 1990—2000-х з його безтурботністю й самобутністю. Власний погляд на чуттєвість у поєднанні з незвичним підходом до використання матеріалів — це інструменти, які дизайнерка застосовує для створення елегантних і водночас невимушених колекцій.

Masha Popova весна-літо 2023Masha Popova весна-літо 2023

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.