До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: серпень 2018

Новий номер Vogue UA присвячений мистецтву. У підготовці арт-номеру ми дозволяємо собі трохи більше – і мова не лише про зйомки. Ми робимо спецпроекти, придумуємо разом з художниками перфоманси, відкриваємо виставку.

На Ян-Едуарде: шерстяний піджак, бавовняна сорочка, вовняні штани, шкіряні лофери, все – Gucci. На Коко: вовняний берет, Le Kilt; вовняний жакет, вінтаж; бавовняна сорочка, штани з віскози, шкіряні лофери, все – Gucci; шкарпетки, Gallo; кольє, золото, сережки, золото, все – Paloma Aboy; персні, золото, Sweet Pea. На Еріці: вовняний костюм, бавовняна сорочка, шкіряні лофери, все – Gucci

Героїнею обкладинки і cover-зйомки стала молода художниця і фотограф Коко Капітан. Світову славу їй принесли слогани на кшталт "What are we going to do with all this future?" – для Gucci і зйомки для Vogue, The New York Times Magazine і DAZED. Історію для арт-номера Vogue UA Коко придумала і зняла сама в передмісті Лондона – це кадри ідеального життя в оточенні близьких, які під час перевірки виявляються вигадкою. До кожного кадру Коко сама придумала і зробила підпис – ніби боязкою дитячою рукою виведені рисочки, які складають важливі заяви.

Реклама

Інший спецпроект зробили брати і близькі друзі редакції, Нікіта і Тарас Середа, які відмінно працюють в парі: Тарас – художник, Нікіта – стиліст і фотограф. Для проекту "Брат за брата" вони вирушили в Івано-Франківську область і знімали в селищі Ворохта. Фотографії Нікіти супроводжують малюнки олівцем Тараса.

Тарас Середа в проекті "Брат за брата"

Цікавий матеріал вдався з Оленою Живковою, берегинею фондів Національного музею мистецтв ім. Богдана та Варвари Ханенків. Вона розповіла про те, як відрізнити справжнього Веласкеса від хорошої підробки, про те, як важливо цінувати не ім'я художника, а його живопис, і чому музейна робота схожа на детективне розслідування. Якщо вдасться потрапити на екскурсію Олени, не втрачайте цю можливість.

Дивовижна краса у фотографа і відеорежисера Аліни Гонтар і стиліста Вені Брикаліна: вони задокументували перформанс художниці Маші Куликовської "Обмивання / Lustration", яка приймала крижану ванну разом зі своїм власним клоном, відлитим з мила. Не цей, але інший свій перформанс Маша покаже на презентації арт-номера Vogue UA 25 липня в готелі BURSA.

Над обкладинкою працювали:

Фото: Coco Capitán

Стиль: Francesca Cisani

Сет-дизайн: Georgina Pragnell

Зачіски: Alfi e Sackett

Макіяж: Hadeel

Продюсер: Susannah Phillips

Асистенти фотографа:

Barney Couch, Katie Burdon

Асистент стиліста: Keeley Dawson

Моделі: Coco Capitán,

Yann-Edouard, Eric-Emmanuel

Подяка – Gucci

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.