До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: січень 2019

Січневий номер Vogue активує режим відпустки і пропонує розцінювати речі з круїзних колекцій як втечу, вихід, порятунок, спосіб вирватися з зими – у літо, в інше життя. У зйомках – свобода пересування і думок. Ми знімали білі, як північні ночі, речі з останніх колекцій на тлі ісландських пейзажів, винаходили нові правила багатошарового стайлінгу і колористики у каталонських горах, і провели день на сплячому острові Ідра разом з моделлю Джуліан Гарт-Грюнер.

Vogue UA, січень 2019
На обкладинці: піджак з шерсті і шовку, Dior; пов'язка на голову, віскоза, Bevza

Cover story, яку створили фотографи Мелані Ліон і Рамон Ескабоса разом з директором моди Vogue UA, Юлією Пелипас, – немов полуденний сон, в якому літо триває вічно, а час завмер у нерішучості: безлюдний острів, довгі тіні, залиті сонцем, кам'яні укріплення, хвилясті силуети і босі ноги.

Реклама
Діджитал-обкладинка Vogue UA, січень 2019
На обкладинці: жакет з шерсті і шовку, шовкова спідниця, штани з шовку і тафти, все — Dior; пов'язка на голову, віскоза, Bevza; шкіряні туфлі, Lemaire

Герої номера – засновник бренду Ienki Ienki, Дмитро Євенко, креативний директор Jimmy Choo, Сандра Чой і група KAZKA, головне музичне відкриття року.

Разом з основним номером виходить додаток Vogue Beauty: основні тенденції б'юті-індустрії, ідеї для урочистих виходів, найкрасивіші подарунки, а також зйомка і інтерв'ю з молодою мамою Тетяною Корсаковою, засновницею бренду Vaara Activewear.

Фото: Fernando Gómez. Зачіски: Miguel Perez. Макіяж: Julia Laza з використанням Nude by Nature, Veil і Marc Jacobs Beauty. Асистент фотографа: Rosa Matilla. Продюсер: Margarita Orlova. Модель: Tatiana Korsakova

Над обкладинкою працювали:

Фото: Mélanie & Ramon @WSM
Стиль: Julie Pelipas
Зачіски: Christos Vourlis @CALLISTE
Макіяж: Lili Choi @CALLISTE
Кастинг: Neill Seeto
Продакшн: 10AM
Діджитал-оператор: Thomas Raffaelly @SHERIFF
Асистент стиліста: Yulia Lobova-Harfouch
Модель: Juliane Garth-Grüner @Scoop Models

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.