До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: жовтень 2018

Жовтневий номер Vogue UA ми вирішили присвятити тим, кого бачимо кожного дня, з ким працюємо і дружимо, ким захоплюємося – сучасним жінкам. Вони працюють, закохуються, виховують дітей, створюють, вигадують і творять, змінюють рішення в останній момент – бо вірять собі і роблять тільки те, що по-справжньому хочеться, а не те, що від них очікують. У них немає часу на помилки, тому їх гардероб практичний, комфортний і мало залежить від трендів. І вони по-справжньому щасливі.

Шкіряний жакет, спідниця з твіду, все – Louis Vuitton; сережки, вінтаж (newyorkvintage.com)

Втіленням ідеї про сучасну жіночність стала жовтнева cover story з американською моделлю Роуз Деніелс. Посеред пустелі Нью-Мексико з ніг до голови одягнена в речі Louis Vuitton, вона з викликом дивиться в об'єктив фотографа Тіни Тайрелл.

Реклама

Ми надихалися простою, але впізнаваною "уніформою" головних героїнь модної індустрії – редактора моди Financial Times, Джо Еллісон, (її стиль розбираємо в матеріалі "Взять за основу"), Грейс Коддінгтон (ми заглянули в гості до легендарного редактора Vogue в її будинок в Іст-Гемптоні), стилем героїні Даян Кітон Енні Голл, створеним акторкою разом з Вуді Алленом і оціненим в чотири "Оскари" (ювелірна історія "Расчет на время"). Результатом стала зйомка "Трудовая дисциплина", в центрі уваги якої "робочий" одяг – парусинові комбінезони, джинсові роби, штани з грубої бавовни.

Нас захоплює сміливість, з якою видавець Аня Ароновскі-Кронберг робить нетиповий журнал про моду Vestoj Journal (про це матеріал "Вестник перемен"), галеристка Тетяна Миронова просуває українське мистецтво за кордоном (матеріал "Бесстрашное искусство"), а Саша Андрусик, співзасновник музичного агентства "Ухо", створює єдиний в своєму роді оркестр "вухо-ансамбль" (матеріал "Архитектура оркестра"). Приклад наших героїнь – прямий доказ простої думки: сьогодні, щоб бути собою і робити справу, в яку віриш, потрібна сміливість.

Над обкладинкою працювали:

Фото: Tina Tyrell

Стиль: Felicia Garcia Rivera @ Cadence

Зачіска: Blake Erik

Макіяж: Ingeborg

Лінійний продюсер: Andie Manzanares

Продакшн: Cartel & Co

Кастинг: Madeleine Østlie | AAMO Casting @CLM

Асистенти фотографа: Ryle Yazzie, Adam Durant

Асистент стиліста: Emily Aldrich

Модель: Rose Daniels @Viva London

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.