До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: травень 2019

Травневий номер Vogue UA присвячений Італії, але це інша, нонконформістська Італія. Головні героїні випуску роблять антиконформізм своєю платформою. Міучча Прада перевертає звичні уявлення про італійський стиль. Дельфіна Делеттре-Фенді руйнує канони ювелірного мистецтва – проколює не вуха, а діаманти. Акторка Альба Рорвахер відмовляється від пропозицій з Голлівуду і знімається для нашої обкладинки без макіяжу.

На обкладинці: ШЕРСТЯНЕ ПАЛЬТО, ШЕРСТЯНИЙ ЖАКЕТ, ВСЕ — MAX MARA; СОРОЧКА З БАВОВНИ, LORO PIANA; ФЕТРОВА ШАПКА, BORSALINO

Трохи поганого смаку на противагу буржуазній елегантності і велика кількість чорного кольору в fashion-зйомках цього номера – інший погляд на красу по-італійськи.

Реклама

Венеційська бієнале – головна світова площадка для молодого радикального мистецтва. Найбільш очікуваний її проект цього року – український, від художників "Відкритої групи".

Також у номері: Кароліна Кастильоне і її бренд Plan C; як одягаються італійські модниці старшого покоління; ювелірний бренд Alighieri, що цитує "Божественну комедію" Данте; найкращі нові тональні основи і квіткові аромати.

Бонус до травневого номеру – додаток Vogue Travel, в якому представлені найкращі готелі і напрямки; новинки, які варто скласти в б'юті-багаж, і мінімалістичні купальники для єднання з природою. Чисте натхнення для думок про відпустку – літня резиденція дизайнера Майкла Корса.

Над обкладинкою працювали :

Фото: STEFANO GALUZZI @WSM
Стиль: TANYA JONES @INTERLUDE PROJECT
Зачіски: ASTOR HOXHA @CLOSE UP MILANO
з використанням OFFICINA DE TORNABUONI
Макіяж: NICOLETTA PINNA
@SIMONEBELLIAGENCY
Виробництво: KATERYNA KUDINOVA
Діджитал-оператор: ALBERTO MALORGIA
@OFFICINA OTTO
Поствиробництво: OFFICINA OTTO
Асистент фотографа: ALESSIO KEILTY
Асистенти стиліста: MARINE ARMANDIN,
BENEDETTA BERNARDI
Модель: ALBA ROHRWACHER

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.