До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: травень 2018

Етичне споживання і турбота про природу – головні тренди нашого часу, тому травневий номер Vogue UA присвячений sustainable fashion. Sustainable на українську мову чітко перекласти досить важко: чи то "стійкий", чи то "раціональний", чи то "екологічно відповідальний", тобто який не завдає екології шкоди. У цьому номері ми говоримо про усвідомлений стайлінг – цю тему розкриває coverstory з литовською моделлю Гідрі Дукаускайте; про етичне виробництво – матеріал про стандарти видобутку золота в компанії Chopard; про sustainability – про те, як важливо будувати бізнес і піклуватися про планету і людей, пояснює глава напрямку сталого розвитку Kering (у портфоліо якого – 16 найбільших модних і ювелірних будинків на кшталт Gucci, Balenciaga, Saint Laurent і Boucheron); про свідомий шопінг – зйомка "Природа людини" в рубриці Shopping; про соціальні проекти – розповідаємо про ресторани для малозабезпечених шеф-кухаря Массімо Боттурі, де мішленівські кухарі готують з харчових залишків, а сучасні художники оформлюють простір.

Vogue UA травень 2018 з Гідре Дукаускайте

Улюбленою героїнею редакції стала актриса і модель Клара Крістін, яка без сорому розповіла про постільні сцени у фільмі Гаспара Ное "Любов", про дружбу з Еді Сліманом і свою батьківщину – хіпі-комуні Християнія в Копенгагені. У комбінезоні Maison Margiela, в сукнях Gucci, Jacquemus, Jil Sander і неосяжному капелюсі Jordan Dalah, вона позує на тлі пронизливої краси Мертвого моря.

Реклама

Плюс докладний гід з одягу зі штучних матеріалів, історії модних показів і країна вічного дитинства в новому мультфільмі Веса Андерсона "Острів собак".

Разом з травневим номером традиційно виходить додаток Travel – про те, як і де провести це літо.

На обкладинці: топ з нейлону, бавовни і шовку, капюшон з полімерного матеріалу, все – Chanel

Фото: Nagi Sakai @Defacto Inc.

Стиль: Julie Pelipas

Зачіски: Roberto Di Cuia @L’Atelier

Макіяж: Stevie Huynh @Bryant Artists

Продюсер: Ames Petrossi @Defacto Inc.

Цифрова обробка: Chad Meyer

Асистенти фотографа: Fletcher Anstis, Victor Prieto

Асистент стиліста: Rachel Clark

Модель: Giedre Dukauskaite @Women Management

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.