До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: березень 2021

Перший номер Vogue UA нового модного сезону ми, разом з колегами з 27 міжнародних видань Vogue, присвятили креативності. Як розвивати творчі здібності, розповідають експерти Кремнієвої долини. Та не лише вони. У цьому номері приклади креативності дають професіонали fashion-бізнесу і творчих індустрій.

НА ОБКЛАДИНЦІ: сукня з вовни й шовку, бавовняні легінси, бавовняний комір, все — Louis Vuitton

Відомі дуети — фуд-дизайнери, стилісти, модельєри — розповідають про джерела натхнення й формули дзену. Майстри, що відроджують старовинні українські ремесла, адаптують їх до реалій сучасної модної індустрії. Дует фотографів Synchrodogs знайомить із власним сюрреалістичним портфоліо, де реальність об’єднано з вигадкою. Художниця Марія Прошковська міркує про те, як її перформанси набирають сили гостросоціального маніфесту. Один з найплідніших дизайнерів сучасності Джонатан Андерсон ділиться досвідом, як за рік створити понад десять колекцій і колаборацій і креативно презентувати їх публіці, а його японський колега Томо Коідзумі пояснює, як йому спало на думку робити магічне вбрання з хмар поліестеру.

Реклама

Нарешті, творчий підхід — неодмінна умова успіху навіть у політиці: віцепрезидентка США Камала Гарріс в інтерв’ю Vogue розповідає про креативні кроки, які президент Байден й вона сама планують зробити, щоб подолати кризу в країні.

У beauty-додатку до березневого номера — матеріали про жіноче здоров’я: як угамувати апетит під час ПМС і якій їжі надати перевагу; як гормони впливають на стан шкіри і що відбувається з нею в період менопаузи; як обрати засоби для догляду за інтимною зоною. Також тут косметичні та парфумерні новинки, аромосвічки й секс-аксесуари — для незабутніх вражень і захопливих відчуттів.

НА ОБКЛАДИНЦІ: Сукня із шовку й мережива, розшита камінням і намистинами, Jiri Kalfar; сережки, біле золото, діаманти, Chopard

Над обкладинкою працювали:

Фото: Johnny Kangasniemi @LundLund

Стиль: Célia Moutawahid @Rose Paris

Зачіска: Jacob Kajrup

Макіяж: Masae Ito @Atomo Management

Манікюр: Cam Tran @Artlist Paris

Продюсер: Kateryna Kudinova @Boundless Paris

Диджитал: Joanna Hüttner Lemoine

Асистенти фотографа: Hugo Babey, Ruddy Lepoultier

Асистент стиліста: Sarah Gaouar

Асистент продюсера: Robin Hollande

Кастинг: Max Marzinger для Julia Lange Casting

Модель: Zso Varju @Premium Models

Над б’юті-обкладинкою працювали:

Фото: Luis Monteiro

Стиль: Oretta Corbelli

Зачіска: Paul Duchemin

Макіяж: IDORA

Продакшн: Project PR

Ретуш: Miguel Barbera

Модель: Nabilla Vergara

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.