До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: липень 2018

"У текстах є певна літня легковажність, в зйомках – квіти і птахи, дракони і солом'яні капелюхи, паперові парасольки і чайні будиночки, пагоди і ширми, шовки, лаки і багато порцеляни", – розповідає головний редактор Vogue UA, Ольга Сушко, про новий липневий номер. Натхненний він темою орієнталізму, від африканських країн до Японії. У ньому зібрані яскраві аксесуари в орієнтальному стилі та ідеальні літні речі, що нагадують про архітектуру Палм-Спрінгс. В об'єктиві фотографа Олександра Саладрігаса – лірична жіночність, як у фільмах Вонга Карвая, на обкладинці – нідерландська модель Марта Мей ван Хастер.

Vogue UA Липень 2018

Напередодні головних культурних подій літа Vogue UA поспілкувався з хедлайнером Leopolis Jazz Fest Джеймі Каллумом, а також розповідає про ретроспективу Інгмара Бергмана на Одеському кінофестивалі.

У рубриці "Краса" натхненням для зйомки стали образи східних принцес з сильним характером, особисту перевірку пройшов бойовий танець капоейра, а в центрі уваги – густі аромати для сухих жарких днів. Всі б'юті-тенденції сезону винесені в додаток Vogue UA Beauty, на обкладинці якого Анна де Рійк.

Vogue UA Beauty July 2018Фото: Lukasz Pukowiec Стиль: Julie Pelipas Зачіска: Yumi Nakada-Dingle з використанням R + Co @Home Agency Макіяж: Ammy Drammeh @Bryant Artists Сет-дизайн: Alicia Howitt Ретушування: Paul Drozdowski Продакшн: Anna Rybus @Prospero Production Асистенти фотографа: Szymon Goslawski, Bradley Barnes Модель: Anna de Rijk @Viva Model Management

Фото: Alexander Saladrigas

Реклама

Стиль: Julia Pelipas

Зачіска: Shinya Nakagawa для Evo

Макіяж: Homa Safar

Сет-дизайн: Samuel Pidgen @Bryant Artists

Продакшн: Anna Rybus @Prospero Production

Координатор спецпроектів: Irina Linovich

Асистент стиліста: Bongeka Dube

Асистент сет-дизайнера: Alicia Howitt

Модель: Marte Mei van Haaster @Viva

Подяка – Hong Kong City Restaurant, Лондон

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.