До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue UA представляє новий номер: грудень-січень

Новорічний настрій панує на шпальтах номера Vogue UA грудень-січень. Ми згадуємо, як змінювалися уявлення про ідеальне свято впродовж останніх 100 років, — у портфоліо різдвяних обкладинок з архівів міжнародних видань Vogue. І розповідаємо, як підготуватися до зустрічі Нового року в умовах локдауну.

Пальто зі шкіри та штучного хутра, BALENCIAGA; сережка Quatre Clou de Paris, жовте золото, браслет Quatre Classique, жовте золото, рожеве золото, біле золото, діаманти, PVD-покриття, все — BOUCHERON

У цьому номері — ідеї новорічних подарунків; убрання, подібні до маскарадних костюмів; вишукані прикраси; сяйний макіяж. І розкішна Моніка Беллуччі в одязі з кутюрної колекції Dolce & Gabbana Alta Moda — чисте натхнення.

Реклама

Не обійшлося й без сюрпризів. Наприкінці року нам вдалося взяти інтерв’ю у всесвітньо відомої української диригентки Оксани Линів, яка здійснила революцію в царині класичної музики. Також у цьому номері ми друкуємо різдвяну історію, яку створила спеціально для Vogue UA знана письменниця й видавчиня Мар’яна Савка.

У beauty-додатку до Vogue UA грудень-січень — розмова з Маріон Котіяр, обличчям аромату Chanel №5, який у 2021-му святкуватиме сторіччя; нові тренди в програмі зимового догляду за шкірою; процедури для підготування до найчарівнішої ночі року.

Вовняне пальто, ERMANNO SCERVINO

Над обкладинкою працювали:

Фото: LIZ COLLINS

Стиль: LEITH CLARK

Зачіска: Daniel Martin @Bryant Artists

Макіяж: Wendy Rowe @Caren

Продюсери: Gabi Besevic-Simpson @CLM, Sonia Pawlak @North Six, Seline Matei

Кастинг: Max Märzinger для Julia Lange Casting

Модель: Luna Bijl @Premier Model Management

Над обкладинкою б’юті-додатка працювали:

Фото: CALEB & GLADYS

Стиль: ALEKSANDRA MARKOVIC

Зачіска: Ty Shearan

Макіяж: Soo Park

Ретуш: David Neilands @Mode Studios

Асистент стиліста: Saki Taginawa

Продюсер: Gigi Smith @GLSPress

Модель: Kaki West Swid

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.