До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Paris представив свій 1000-й номер

Одна модель, чотири міста – в межах святкування 1000-го випуску Vogue Paris висвітлює стиль і енергію, властиві Парижу, Лондону, Мілану і Нью-Йорку. Обличчям обкладинки стала Ріанна ван Ромпей, яку зняли в кожній з чотирьох столиць моди.

Стиль: Еммануель Альт. Фото: Мікаель Янссон

"Наступного року Vogue Paris відзначить своє 100-річчя, а випуск за вересень 2019 року стане 1000-им. Цей журнал став наріжним каменем в історії моди, завдяки йому відбулося чимало революцій і безліч чарівних подій. Vogue Paris – це найвідоміші дизайнери, фотографи, художники і автори. Всі вони були частиною подорожі, а їхня уява і креативність завжди знаходили своє місце на сторінках", – коментує головний редактор Vogue Paris, Еммануель Альт.

Реклама
Фото: Аласдер Маклеллан

За словами Альт, редакція журналу зробила обличчям обкладинки нідерландську модель Ріанну ван Ромпей через її багатогранність, яка ідеально зіграла на всіх чотирьох обкладинках. На них супермодель перебуває в кожній з чотирьох столиць моди (Париж, Лондон, Мілан, Нью-Йорк). Фотографами виступили Юрген Теллер, Інес і Вінуд, Мікаель Янссон і Аласдер Маклеллан. Так, ексклюзивне видання відображає різноманітний дух Vogue Paris. Разом з додатком Vogue Enfant журнал з'явиться у продажі 28 серпня 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.