До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усередині мініфабрики ECCO на Ukrainian Fashion Week

Команда Intertop Ukraine привезла в Україну мініфабрику ECCO, яка функціонувала протягом всіх днів Ukrainian Fashion Week. Її гості змогли потрапити всередину творчої лабораторії і не лише побачити весь процес виробництва і роботи з шкірою в компанії, але і стати безпосередніми учасниками створення сумки або чохла для ноутбука.

Причому, гості мали змогу самотужки спробувати всі виробничі процеси – від вибору шкіри і перфорації до роботи з гарячою парою. "Ми щасливі, що нам вдалося привезти ЕССО Leather Factory Petit і показати, як цей данський бренд вміє працювати зі шкірою", – розповідає Валерія Толочина, маркетинг-директорка мережі Intertop.

Реклама

До речі, весь професіоналізм ECCO підтверджує ще один факт. Крім роботи над власним брендом взуття і аксесуарів, компанія співпрацює з модними Домами з усього світу: Loewe, Alexander Wang, Off-White.

Першими гостями ЕССО Leather Factory Petit стали: телеведучі Олександр Педан та Анатолій Анатоліч, дизайнерка Лілія Пустовіт.

<b>ECOO_Fabrique</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.