До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Увімкніть колір: колекція SAYYA весна-літо 2021

Вельвет, кльош, сукні-трапеції і великі пластикові прикраси — головні елементи нової колекції SAYYA не дають можливості помилитися референсом. Основний муд колекції — стиль Мії Ферроу зразка 70-х, а головні матеріали колекції — шовк, бавовна, тафта, вельвет і твід.

SAYYA весна-літо 2021

"Я повертаю дівчат на початок 70-х років. Тоді політичні і соціальні зміни так дуже відбивалися на моді, що ми робили будь-які експерименти для протистояння засадам і правилам. Зараз нам так само хочеться повернутися в часи нестримних веселощів і свободи. Тому в колекції так багато кольору, фактури і яскравих деталей", — говорить дизайнерка бренду.

Реклама
SAYYA весна-літо 2021
SAYYA весна-літо 2021
SAYYA весна-літо 2021

Головний продукт марки — яскравий костюм, який в цьому сезоні представлений в кількох варіантах. Перший — у сміливих структурах вельвету: ментоловій, зеленій і молочній. Другий — спортивний: м'які штани і світшоти з коміром-поло для розслаблених вікендів. І третій — брючні костюми і костюми-трійки.

SAYYA весна-літо 2021
SAYYA весна-літо 2021
SAYYA весна-літо 2021

Для кожної колекції бренд розробляє знаковий принт. Цього разу— квітковий жовтий та рожевий, які нагадують епоху хіпі. Повторюється принт і в одязі, і у взутті, і навіть на паттерні колготок, створюючи дещо психоделічні тотал-луки. А затишні м'які кардигани об'ємного плетіння ручної роботи збалансовують насиченість луків, не змінюючи колірних схем. Найпамятніша сукня колекції — смугастасукня-трапеція, виткана в техніці кроше, що імітує плетіння гачком.

SAYYA весна-літо 2021
SAYYA весна-літо 2021
SAYYA весна-літо 2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.