До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Візуальне свято: все, що потрібно знати про бренд Cult Gaia

Якщо у вас є акаунт в Instagram, ймовірно, що ви бачили плетену сумку Ark від Cult Gaia. Минулого року вона з'являлася буквально всюди і набула статусу must have в списку будь-якої модниці. "Арка" приковує до себе погляди, її неможливо не впізнати завдяки формі, графічності і жорсткій структурі. Цю мінімалістичну і, при цьому, універсальну сумку полюбили всі: від фешн-блогерів до знаменитостей.

Незважаючи на те, що "арка" стала it-bag 2017 року, історія бренду Cult Gaia почалася ще 2012-го з іншого, не менш важливого аксесуара, – квіткової корони. Дизайнер Жасмин Ларіан почала створювати флористичні обручі разом з тюрбанами ще до того, як вони стали мейнстрімом. У той час ці аксесуари були найпопулярнішим трендом на фестивалі Coachella. Але оскільки цю тенденцію змогли легко підтримати і урізноманітнити інші виробники, Ларіан вирішила поставити на паузу свою модну кар'єру. Через чотири роки, вона повернулася на fashion-арену зі своєю бамбуковою сумкою.

Реклама

<b>Cult Gaia Celeb</b>

Важливу роль в популяризації сумки відіграли інстаграм-інфлюенсери, які полюбили Cult Gaia за неймовірну "фотогенічність". "Наші речі легко впізнати і неможливо переплутати з будь-чим. Вони відразу ж привертають увагу. Я не думаю, що сумка була б настільки успішною, якби не було людей, що фотографують її всюди ", – розповідає Жасмин.

Ларіан також любить "перевіряти" свої творіння у справі. Перш ніж випустити речі на ринок, вона особисто виходить з ними в світ, щоб переконатися, що вони викликають очікувану реакцію. Коли люди підбігають і запитують: "Боже мій, що це? Звідки? Де купити?" Або знають, що це Cult Gaia – тоді сміливо можна запускати виробництво.

Фото: Cult Gaia

Також заслуга "арки" в тому, що вона привернула увагу до бренду загалом, що стало поштовхом для створення капсульних колекцій одягу. Cult Gaia чимось схожий і на інші каліфорнійські бренди, які люблять поєднувати вінтаж та сексуальність в своїх образах. Але головна відмінність полягає в тому, що філософія бренду зосереджена навколо більш масштабної ідеї: робити речі максимально етичними.

Культова сумка та інші моделі Cult Gaia ексклюзивно представлені в магазинах Helen Marlen.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.