До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вірджил Абло створив голографічні інсталяції для Louis Vuitton

Креативний директор чоловічої лінії Louis Vuitton, Вірджил Абло, продовжує конструювати ефектні інсталяції. Цього разу дизайнер створив величезні голографічні проекти для магазинів бренду в Нью-Йорку на П'ятій авеню, в Лос-Анджелесі на Родео-Драйв і в Токіо.

Магазин Louis Vuitton на П'ятій авеню

Гігантське людське зображення, висотою як 12 поверхів, розтягнулося на фасаді будівлі, де розташований магазин Louis Vuitton. Інсталяцію можна побачити тільки з одного місця, яке позначив Вірджил знаком "X" на тротуарі. Наступна інсталяція у вигляді чоловічої скульптури красується в районі залізничної станції Харадзюку в Японії. Людське зображення, розфарбоване всіма кольорами веселки, проходить через два поверхи магазину Louis Vuitton. Обидві інсталяції креативного директора апелюють до тематики першої колекції Вірджила Абло для Louis Vuitton, натхненням для якої послугувала класична казка 1932 року про "Чарівника країни Оз"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.