До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Річ дня: пуховик Nebesite з переробленого пластику

Дедалі більше брендів переходять на усвідомлене виробництво, активніше працюють з архівними тканинами й переробленими матеріалами, щоб зменшити вплив модної індустрії на довкілля. Приєдналася до цього руху й українська марка Nebesite, яка представила цієї зими пуховик, тканина якого виготовлена з переробленого пластику.

Nebesite

"Історія з recycle-пуховиком була для мене справжнім випробуванням, адже знадобилося чимало зусиль, щоб знайти й привезти сертифіковану тканину в Україну. Та я вірю, що всі ці зусилля не марні, адже за свідомим споживанням — майбутнє, — розповідає Тетяна Могила, засновниця Nebesite. — Мені важливо, щоб тема екологічності постійно була на порядку денному, а дедалі більше покупців під час придбання речі звертали увагу на те, з чого її зроблено. Саме тому ми хотіли створити по-справжньому цікаву річ, яка привертатиме увагу своїм дизайном, а екоскладник стане додатковим бонусом".

Nebesite

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.