До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Versace об'єднує чоловічі і жіночі покази

Італійський модний Дім Versace оголосив, що 2020 року представлятиме жіночі та чоловічі колекції в межах одного показу. Про це повідомляє WWD.

Versace Menswear весна-літо 2020

Замість чотирьох показів наступного року Versace організовує два основні шоу, в межах яких бренд представить жіночі і чоловічі колекції. Вони відбудуться в лютому та вересні під час Тижня моди в Мілані.

Реклама
Versace Menswear весна-літо 2020

"Це експеримент, поки обмежений лише 2020 роком. Це відомий факт, що мені подобаються зміни і експерименти, і в момент, коли в компанії змінюється так багато речей, я хотіла змінити спосіб представлення колекцій також, – коментує рішення Донателла Версаче. – Ми хочемо підкреслити, що колекції для чоловіків і жінок використовують однакові мову і естетику, і що це відбувається вже досить давно, тому вирішили обирати один і той самий час, щоб продемонструвати це бачення".

Версаче також підкреслила, що це рішення не пов'язане із загальним бумом тенденцій гендерної нерівності в моді: "Ці поняття [гендерна флюїдність і маскулінна/фемінна дуальність] з'являються в наших колекціях вже деякий час, вони не є чимось новим для Versace".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.