До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Венеційські пристрасті: святкова колекція INLY

Бренд INLY, який торік створила стилістка Інна Грицик, вже став синонімом лаконічності й мінімалістського підходу до створення образів. Не стала винятком і нова капсульна колекція марки, присвячена прийдешнім різдвяним святам. Називається вона CARNIVAL, а надихнула на її створення Венеція — місто, відоме загадковістю й чуттєвістю водночас.

"Ця колекція суконь і брючних костюмів приурочена до початку різдвяних канікул і створена спеціально для сімейних вечер, камерних вечірок та інтимних суаре. Весь одяг — чорного кольору й винятково зі святковим настроєм, — розповідає Інна Грицик. — Обличчям цієї колекції стала прекрасна Юлія Богдан, яка перевтілилася на героїню фільмів "нової хвилі", позуючи як у стоп-кадрах незнятого кіно. Однак замість різдвяних експозицій у неї за спиною дигітальні проєкції величних інтер’єрів венеційського Палацу Дожів".

Реклама

До святкової колекції ввійшли драматична сукня-кейп, приталений брючний костюм з прозорим топом-накидкою, розшитим пір’ям, костюмна двійка із широкими кюлотами й уже знайома прихильницям INLY шовкова сукня-майка із золотою вишивкою як карнавальна маска. На її створення команду надихнуло вбрання зі знаменитої сцени балу в трилері "Із широко заплющеними очима" Стенлі Кубрика. Ще один претендент на ідеальне новорічне вбрання — струмлива сукня на бретельках, яку створено за мотивами одного з бестселерів бренду, бра від купальника.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.