До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Великий шовковий шлях: колекція Lake Studio Pre-Fall 2019

Схід – невичерпне джерело ідей для модних дизайнерів. Різноманіття його фактур і відтінків постійно відгукується у серцях творчих особистостей. Не змогли встояти перед його магією і дизайнери українського бренду Lake Studio, Анастасія Рябоконь і Олеся Кононова, які нову міжсезонну колекцію присвятили Великому шовковому шляху.

Lake Studio Pre-Fall 2019

Дизайнерам вдалося спритно поєднати близькосхідну естетику з ДНК Lake Studio, що дотримується досить мінімалістичного і акуратного погляду на образ сучасної жінки. До цього додали драпірування, глибоку гаму відтінків і вільний крій, які наповнили колекцію енергією і динамікою.

Реклама
Lake Studio Pre-Fall 2019
Lake Studio Pre-Fall 2019
Lake Studio Pre-Fall 2019

Головною деталлю Рябоконь і Кононова цього року вибрали рукави – об'ємні, з суцільним кроєм, вузькі і перекручені. Вони стали одночасно і втіленням всієї розкоші Сходу, і акуратно нагадали про актуальну досі моду 1980-х, з її акцентом на плечі.

Lake Studio Pre-Fall 2019
Lake Studio Pre-Fall 2019

Не забули в Lake Studio і про свою візитну картку – принти. У колекції Pre-Fall 2019 вони натхненні східними мотивами і колористикою, властивою жителям пустелі. Всього тут можна розглянути п'ять варіацій візерунків, з якими відчути себе сучасною східною принцесою буде дуже легко.

Lake Studio Pre-Fall 2019
Lake Studio Pre-Fall 2019

Переглянути всю колекцію.

Фото: Ксенія Каргіна

MUA: Євгенія Козлова

Моделі: Соня – One Mother Agency, Сінтія – K-Models

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.