До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Важливі речі: українська рекламна кампанія Le Coq Sportif

Французький бренд Le Coq Sportif з історією понад 130 років уже четвертий сезон офіційно в Україні. Спеціально для весняно-літньої колекції українська команда вирішила створити кампейн, який передає емоції й дух культового лейбла.

Естетика знімання — ретростиль і фото на плівку, акцент на деталях і кольорах. "Наш кампейн — це маленька машина часу, яка повертає в ті роки, коли вперше було створено деякі зі знакових моделей взуття бренду. Зазирнувши в минуле, ми хотіли показати, що є важливі й незмінні речі, а саме — дружба. Що актуально тепер, як ніколи".

Реклама

Колекція Le Coq Sportif весна-літо 2020 року — це широкий асортимент взуття й текстилю з преміальних матеріалів. Кеди й кросівки виготовлені з натуральної шкіри, замші, а також із замінника й текстилю. Таке взуття ідеально підійде для занять спортом і повсякденного життя. У поточному сезоні лінійка одягу представлена ​​в аскетичній гамі. У ній переважають синій, чорний і білий відтінки з яскравими акцентами у вигляді деталей.

Ознайомитися з новою колекцією Le Coq Sportif і замовити речі можна в онлайн-магазині saks85.com.
Над зніманням працювали:

Фото: @aniabrudna

Стиль: @siviakosha

Макіяж: @yevgeniyakozlova

Моделі: Матвій @balls.models, Ахмед @systemagency, Павла @kmodels

Продюсер: @tiapkina

Le Coq Sportif Team: @olyavyno

Асистент стиліста: @ihor__bondarenko

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.