До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вальтер Кіаппоні – новий креативний директор Tod's

Модні перестановки тривають. Цього разу Tod's оголосили про призначення нового креативного директора. На чолі модного італійського Дому стане Вальтер Кіаппоні, що раніше, протягом двох років, працював у Bottega Veneta під керівництвом Томаса Маєра. Він відповідатиме за жіночу і чоловічу лінії, а його дебютна колекція з'явиться у продажі восени 2020 року.

Вальтер Кіаппоні

Кіаппоні навчався в Європейському інституті дизайну. Серед брендів, у яких він працював раніше, – Gucci, Miu Miu і Valentino. "Вальтер Кіаппоні – талановитий і креативний італієць, який знає, як поєднувати італійський стиль життя Tod's з елементами сучасності, при цьому не втрачати з уваги високу якість і майстерність, що закладені в ДНК бренду", – прокоментував Дієго Делла Валле, президент Tod's Group. У Tod's був не простий час: 2016 року пішла Александра Факкінетті, яка очолювала жіночу лінію, а в червні 2019-го – Андреа Інконтрі, який займався чоловічими колекціями.

Реклама

"Tod's – бренд, який завжди представляв вищий рівень на міжнародній арені італійських якості та стилю", – прокоментував Кіаппоні. – "Можливість зробити свій внесок у розвиток італійського стилю життя є для мене викликом і приводом для гордості".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.