До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Валерія Гузема — обличчя колекції Sandra Mansour x H&M в Україні

Валерія Гузема, інфлюенсерка й засновниця ювелірного бренду Guzema Jewellery, стала головною героїнею локального кампейну Sandra Mansour x H&M.

Присвячена нова колекція жінкам-художницям і красі природи, що живуть у балансі між собою. А ввійшли до неї різноманітні сукні, блузи та спідниці, настрою яким надають пишні шлярки й багатошаровість.

Реклама

"Натхненням для співпраці з H&M стала природа й природні елементи. Особливо соняшник, який уособлює цикл життя і його залежність від сонця й світла. Поезія й художники надихнули на вибір тканин — темні мережива, жакард і вишита органза", — каже Сандра Мансур, CEO і дизайнерка однойменного бренду.

Валерия Гузема в коллекции Sandra Mansour x H&M

"Для мене честь бути обличчям нової колекції Sandra Mansour x H&M. Соняшник повертається за сонцем — з ранку до ночі, день за днем, так і ми прямуємо за своїми мріями, шукаємо натхнення й подорожуємо у своїх почуттях... Однак саме натхнення дає нам сили рухатися вперед і підкорювати нові вершини!" — зазначила Валерія Гузема на своїй сторінці в Instagram.

Колекція Sandra Mansour x H&M буде представлена ​​ексклюзивно в крамниці H&M у River Mall з 27 серпня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.