До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Verholy Relax Park пройшов модний вікенд

Promotion

29-30 липня у Полтаві відбувся другий сезон круїзного проекту Fashion Weekend in Verholy by Poltava Fashion Days, у рамках якого нові колекції показали десять українських брендів – від молодих імен до марок з багаторічною успішною історією. Організатори модного вікенду в Верхолах – засновниця професійної школи моделей Be a model, шоуруму 1st.Room Абрамова Анастасія і засновник мультипростору JUST IN SPACE Ладік Костандян – розповідають, що з кожним разом модний вікенд в Верхолах буде дедалі масштабнішим і активнішим, а їх мета – зробити українських дизайнерів популярними не тільки в Києві.

Реклама
Fashion Weekend in Verholy by Poltava Fashion Days


Відкрився перший день показом молодого полтавського бренду Olga Gorbenko, потім бренд Ivanova показав автентичну колекцію, а марка Moy Store зробила ставку на практичні, та небанальні образи на кожен день. Також в Полтаву нову колекцію привезли старожили української модної сцени – бренд Zemskova & Vorozhbyt, і вже підкорила нью-йоркський подіум Юлія Гурська. Вона приїхала в Verholy з грайливою і дуже літньою колекцією Lola.

<b>VerholyDay1</b>


Другий день модного вікенду відкривали харківський бренд SOLH і улюбленець полтавської публіки бренд DREAMS, а нову лінійку з етнічними мотивами Трипілля презентував бренд OLIZ. З сучасними вишиванками гостей Verholy Relax Park познайомив бренд Folk, а завершила марафон показів молода марка S-Peach, що працює в напрямку спорт-шику.

<b>VerholyDay2</b>


Також під час модного вікенду постійно діяв офіційний шоурум Poltava Fashion Days, в якому можна було відразу придбати показані на подіумі колекції, і маркет, на якому свою продукцію представила марка натуральної косметики Dushka, і магазин оригінальних речей для дому і душі Kashalot. Ексклюзивним взуттєвим партнером події став бренд L'Carvari.

<b>VerholyGuests</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.