До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У ритмі великого міста: колекція LAN studios осінь-зима 19/20

Український бренд LAN studios представив нову осінньо-зимову колекцію, в якій продовжує дотримуватися принципів сталого розвитку. Його засновниця, стилістка Іра Лань, постійно працює з одягом і до створення нових речей ставиться дуже відповідально.

По-перше, марка працює тільки з натуральними тканинами, щоб не засмічувати навколишнє середовище. По-друге, всі речі шиють зі стокових тканин італійських фабрик, що допомагає ефективно використовувати вже наявний текстиль і уникнути перевиробництва. "Через те, що ми працюємо із залишками, наші колекції відшивають невеликим тиражем, – розповідає Іра Лань. – Також ми не дотримуємося принципів сезонності – випускаємо колекції раз на рік, не частіше, і робимо тільки ті речі, в яких дійсно впевнені".

Реклама

Колекція витримана в дусі мінімалізму, без вигадливих деталей, натхненна великим містом, швидкістю і творчістю Imi Knoebel, її конструктивізмом і лініями. Представляти її довірили українській моделі Крісс Кулик, яка в різний час працювала з Christian Dior, Thom Browne, Vivienne Westwood і J.W. Anderson. Зйомки лукбука відбулись у Нью-Йорку, який в LAN studios називають другою домівкою. "Люди завжди кудись поспішають і це чудово, саме тому локацією для зйомок кампейну обрали найбільш живе і галасливе місто на планеті – Нью-Йорк. У русі народжується сенс і прагнення кращого".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.