До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбувся International Young Designers Contest

15 липня в Україні відбулася одна з наймасштабніших міжнародних fashion-подій в Східній і Центральній Європі – International Young Designers Contest (Міжнародний конкурс молодих дизайнерів), в якому взяли участь дизайнери з дев'яти країн: Грузії, Естонії, Литви, Молдови, Польщі, Словаччини, Угорщини, України та Чехії.

Cärol Ott

Оцінювали роботи конкурсантів експерти з чотирьох країн світу: Ліана Сатенштайн – старший fashion-редактор Vogue.com (США), Ю Массуі – скаут LVMH Prize (Японія), Ріккардо Терцо – скаут проекту Vogue Talents, стиліст і журналіст Vogue Italia (Італія), Джованні Оттонелло – професор, креативний директор італійського Istituto Europeo di Design (Італія), Адріано Батіста, головний редактор, і Едуардо Гарсія, засновник і директор Fucking Young! (Іспанія).

Реклама
Cärol Ott

Переможцем International Young Designers Contest стала Керол От (Cärol Ott), Естонія. Призовий фонд конкурсу складає 10 000 доларів і включає грант на розвиток власного бренду і сертифікат на навчання на одному з курсів програми Istituto Europeo di Design. Партнери призового фонду International Young Designers Contest спільно з Ukrainian Fashion Week – IED і Єлизавета Юрушева, власниця Fairmont Grant Hotel Kyiv та засновниця благодійного фонду "Обираємо майбутнє разом".

Yelizavetta Volosovska


Україну на конкурсі представляли Єлизавета Волосовська і Катерина Гейда (переможниця конкурсу молодих дизайнерів "Погляд у майбутнє" 2018).

Kateryna Heida

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.