До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкрили салон весільних та вечірніх суконь Ariamo

У центрі Києва, за адресою вулиця Антоновича, 131, відкрили перший монобрендовий бутик весільних та вечірніх суконь ARIAMO. У новому просторі представлені ексклюзивні вбрання від Ariamo Fashion Group, які завоювали популярність більш ніж у 50 країнах по всьому світу завдяки винятковій техніці виконання, вишуканим тканинам і ручній вишивці. В салоні працює система індивідуального підходу до кожного клієнта, тому можна повністю зібрати образ, підібрати до повітряної будуарної сукні елегантне взуття та витончені аксесуари.

"Салон ARIAMO – це унікальний, неповторний простір для наречених, аналогів якого немає в Україні. Атмосфера салону наповнена любов'ю і натхненням, а персонал забезпечує чудовий сервіс і комфорт, адже придбання "головної" сукні має бути приємною, красивою і незабутньою подією в житті кожної дівчини", – розповідає Анна Гридасова, творець і креативний директор ARIAMO.

Реклама

Гості вечірки змогли побачити транк-шоу нової весільної та вечірньої колекції від Ariamo Fashion Group, насолодитися смачним шампанським, вишуканими закусками, сфотографуватися в спеціальній фотозоні, надихнутися summer vibes, потанцювати під ексклюзивний діджей-сет та обговорити спільні проєкти.

Серед гостей вечірки, присвяченої відкриттю першого київського салону ARIAMO, були представники найкращих київських весільних агентств і модного глянцю, блогери Аліна Френдій, Тетяна Парфільєва, Влада Гармаш, Діана Глостер, Евеліна Попова, Тіна Сизонова, світські персони і друзі бренду. На честь відкриття салону ARIAMO дарує приємний бонус для перших покупців – знижку 15% на всі моделі суконь, яка діятиме протягом 2 тижнів.

<b>ariamo</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.