До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкрили перший в Україні магазин Balmain

У київському торговому центрі Mandarin Plaza 1 листопада відкрився pop-up магазин Balmain, де можна знайти всі знакові речі, якими славиться паризький бренд: від широкоплечих жакетів на шість ґудзиків до скульптурних суконь і аксесуарів. Уже до кінця року на місці pop-up магазину постане єдиний в Україні монобрендовий бутік Balmain.

Мілла Йовович у рекламній кампанії Balmain осінь-зима 2018/2019
Сергій Полунін в рекламній кампанії Balmain осінь-зима 2018/2019

У pop-up магазині Balmain представлена ​​колекція сезону осінь-зима 2018/2019. "Месьє Бальман не був тим, хто озирався назад. Він був людиною свого часу, і його післявоєнна ера стала однією з нових надій і нових можливостей. Ось чому я відчуваю, що сьогоднішня філософія бренду приділяє особливу увагу спадщині цього Дому. Як і П'єр Бальман, я використовую цю колекцію, щоб кинути собі виклик рухатися вперед, експериментувати з новими ідеями, методами, матеріалами і квітами. Поважаючи наше минуле і дивлячись в майбутнє, ця колекція відображає наше сьогодення – перш за все, впевненість, сміливість і силу жінок, які входять в нашу прекрасну армію Balmain", – розповідає про колекцію креативний директор Balmain, Олів'є Рустен.

Реклама

<b>balmain fw</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.