До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: 3 модні ідеї від Dafna May

Dafna May – один з небагатьох українських брендів, в колекціях якого є достатньо образів "на вихід", адже його концепція – одягнути дівчину зранку і до вечора. Напередодні найголовнішої ночі року засновниця марки Дафна Майберг поділилася з Vogue.ua своїми ідеями про ідеальний святковий образ.

Чорніша ночі

Чорний колір – це палочка-виручалочка, яка може бути і урочистою, і драматичною. Все залежить від нашого настрою і обстановки. Однаково ефектний вигляд у новорічну ніч матиме і сукня-бюстьє в найкращих традиціях New Look, і сукня з 1980-х з короткою спідницею і підкресленою лінією плечей.

Реклама

<b>DafnaMay_Black</b>

До підлоги

Сукні до підлоги у багатьох викликають асоціації з пафосними червоними доріжками або конкурсами краси, але хто заважає поєднати таке вбрання, наприклад, з акуратними білими кросівками або замість складної укладки зав'язати низький гладкий хвіст.

<b>DafnaMay_Gowns</b>

Блискуче рішення

Блиск – один з ключових трендів цього року, який не втратить своєї актуальності і 2019-го. Для шанувальників футуризму у нас є сукні з металевим сяйвом – благородним і делікатним, а тим, хто планує зустрічати свята в найкращих традиціях епохи диско – не обійтися без леліток.

<b>DafnaMay_Shine</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.