До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Розумна мода: нова колекція GANT

Promotion

"У новому сезоні йдеться про інтелектуальний стиль, простий і вишуканий, пояснює Метью Вуд, креативний директор GANT, – наша пристрасть – це американський спортивний одяг в стилі преппі, який і є нашою спадщиною. Ми хочемо розповісти історію GANT, але додати в неї дещицю сучасності".

Реклама

Колекція GANT для сезону весна-літо 2018 – це новий погляд на класичні моделі бренду. Оновлення отримали і матеріали. Дизайнери, що працювали над лінією, черпали натхнення з відкриттів, зроблених під впливом допитливості і безперервного навчання, використовували дихаючі високотехнологічні тканини. У моду стрімко входить інтелект і стриманий одяг, створений з матеріалів найвищої якості.

<b>гант женское 2018</b>

Нова колекція сповна виражає нескінченну любов до навчання, що сама по собі є ДНК бренду GANT. Відштовхнутися від буденності і детально розглянути те, що вас оточує і викликає загальний інтерес закликають дизайнери бренду своєю новою роботою.

<b>гант женская обувь</b>

Один з головних трендів нового сезону – ідеально підібрані чоловічі сорочки. З бавовни, льону або батисту, монохромні або з флористичним принтом сорочки стають головною базою гардероба успішного чоловіка, які роблять ставку на європейську витонченість і стриманий стиль.

<b>гант мужское весна 2018</b>

GANT – шведська компанія з американським корінням, яка випускає свій одяг з 1949 року. Колекції бренду завжди побудовані на класичному прочитанні стилю преппі, натуральних матеріалах і витонченій елегантності.

<b>муж обувь</b>

Магазини GANT:

Київ:
ТРЦ Ocean Plaza
ТРЦ Космополіт

Львів:
пл. Міцкевича, 8

Одеса:
вул. Катерининська, 18

Харків:
ТРЦ Караван

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.