До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українські бренди можна буде купити у Каннах

З 21 по 23 травня у Каннах пройде поп-ап-стор українських дизайнерів, які разом зібрала Міла Магдій, засновниця львівського бутика Personality. Познайомитись ближче з колекціями українських брендів можна буде в саду готелю HÔTEL LE JARDIN CROISETTE. Ідеальні речі для неспішних променадів та червоних доріжок на Лазурний берег привезли бренди FROLOV, The Coat by Katya Silchenko, T.G. BOTANICAL, GASANOVA, MARSАLA, Malva Florea та GUDU.

"Для нас дуже важливо показати українську моду в місці, до якого зараз прикута увага всього світу. На Каннський кінофестиваль щороку приїжджає безліч людей, і ми щасливі, що можемо представляти нашу моду, наш дизайн тут", – розповідає Міла Магдій. Її доповнює і дизайнер Іван Фролов, вечірні сукні якого вже давно полюбили українські модниці: "Дуже важливо, що ми маємо можливість використовувати такий потужний майданчик. Будь-яка присутність України тут важлива – як у конкурсній програмі, так і на паралельних майданчиках. Це додатковий рупор для всіх нас, щоб комунікувати і говорити про головне".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.