До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українці Santa Brands представили нову колекцію в Нью-Йорку

Українські бренди й далі активно просуваються на закордонні ринки. Одними з найактивніших в останні кілька сезонів стали Santa Brands із Києва, блискучі сукні яких уже є в гардеробах Єви Лонгорії, Леоні Ганне, Каролін Вріланд та Бріттані Ксав’є.

Santa Brands x Revolve

Зробивши ставку на сексуальні нульові, марка не помилилася – поєднання оголеної шкіри й переливчастих кристалів має однаково ефектний вигляд як у стрічці Instagram, так і в реальному житті. За короткий час Санта з’явилися на багатьох міжнародних ритейл-майданчиках – від Farfetch до Revolve. Для останніх український бренд навіть створив капсульну колекцію, яку днями було представлено в Нью-Йорку.

Реклама
Santa Brands x Revolve
Santa Brands x Revolve

У новій капсульній колекції бренд не зраджує себе, але додає ще більше святкового настрою за допомогою пір’я. Водночас джерела натхнення в цієї колекції набагато цікавіші — "Сон у літню ніч" Вільяма Шекспіра, завдяки якому в лінійці з’явилися глибокі відтінки та магічне сяяння, та образи мавок з української культури.

Santa Brands x Revolve

"Колекція вибудовує історію на перетині шекспірівського "Сну літньої ночі" та поетичних народних оповідань, які кожен українець знає з дитинства – про мавок і русалок з їхнім грайливим, кокетливим норовом. Але в цій інтерпретації лісові феї відмовляються ховатися від поглядів серед дерев. Німфа в уявленні SANTA BRANDS x REVOLVE смілива, впевнена, сяюча, сповнена молодості й водночас досвідчена та сильна. Героїня колекції – вільна й відкрита дріада з душею хіпі, яка також закохана в місто й гострі відчуття, які приносить свято чи вечірка. Сама собі муза, вона не мусить шукати пригод: жінка з такою енергетикою ладна сама перетворити будь-яку ситуацію на незабутній досвід", – розповідають у Santa Brands та запрошують у свій магічний світ.

Santa Brands x Revolve

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.