До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд One by One запустив кампанію проти ейджизму

Ми живемо у світі, де панує багато стереотипів, які часто не дають змоги почуватися вільними. Один з них — громадська думка про те, який вигляд потрібно мати: стриманий чи сексуальний, суворий чи невимушений. З-поміж головних чинників, що впливають на вибір одягу, — вік. Український бренд One by One, який уже відзначив п’ятиріччя на ринку, докорінно не згоден із цим стереотипом. Тож марка запустила рекламну кампанію NEW.ME, присвячену темі боротьби з ейджизмом.

Колекція NEW.ME українського бренду One by One

Дискримінація за віком — одна з головних проблем у суспільстві, з якою щорічно стикаються сотні дівчат. Новий формат колекцій NEW.ME свідчить про те, що мода перебуває поза віковими межами. Кожна дівчина має лишатися собою і не зраджувати власних уподобань тільки тому, що такі правила диктує суспільство. Важливо почуватися вільною й мати можливість прислухатися до своїх бажань, наприклад, носити той одяг, який хочеться, незалежно від віку в паспорті.

Реклама
Колекція NEW.ME українського бренду One by One
Колекція NEW.ME українського бренду One by One
Колекція NEW.ME українського бренду One by One

Колекція NEW.ME складається з базових і позачасових речей, які будуть доречні в будь-якому гардеробі. Дівчата й жінки різного віку зможуть вибрати будь-який з виробів, представлених у капсулі, і легко поєднувати його з уже наявними речами у власному гардеробі. До колекції ввійшли: об’ємні спортивні костюми приглушених відтінків морської води, білі базові сорочки й футболки, велика кількість джинсів із синього деніму, елегантні сукні з квадратними викотами, укорочені топи-бралети, костюми, що складаються із широких штанів і маскулінних жакетів, а також речі, прикрашені картатим принтом "гусяча лапка" — в’язані жилетки, жакети й панами. У колекції знайшлося місце як для класичних колірних поєднань, так і для трендового відтінку трави. Більше образів з нової колекції One by One дивіться в нашій галереї.

<b>One by One</b>


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.