До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд Île випустив нову колекцію унісекс-прикрас

Напередодні Нового року український бренд з італійським корінням Île випустив нову ювелірну колекцію прикрас, обличчям якої стала топмодель Елла Кандиба. До лінійки ввійшли кольє, прикрашені декоративними замками, унісекс-чокери, браслети із застібками на магнітах і декоративними гранями, кулони у формі замочка з логотипом Île на тонкій шнурівці. Всі прикраси будуть доречні як у повсякденних образах, так і легко доповнять святкове вбрання. Пропонуємо докладніше роздивитися нову колекцію, яка стане ідеальним подарунком собі або своїм близьким.

Île

Це вже третя колекція бренду, відомого лаконічними statement-прикрасами. Засновник і креативний директор марки Саша Трофименко пов’язує естетику сучасних жіночих і чоловічих прикрас з повсякденною розкішшю. "Усі прикраси ми виробляємо в Італії на флорентійських фабриках, руками найдосвідченіших майстрів і на ультрасучасному обладнанні", — каже він. Спеціально для Île в Італії розроблено стійке покриття з 24K золотом і паладієм, яке не втрачає яскравості й блиску.

Реклама
Île
Île
Île

Всі вироби бренду постачаються у святкових червоних боксах, а шовковисті стрічки, якими декоровано паковання, можна персоналізувати — нанести на них будь-який напис. Це робить прикраси ідеальним подарунком — з приводу й без. Більше прикрас із нової колекції Île дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.