До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

RITO представили колекцію для дому

Український бренд дизайнерського трикотажу RITO 2019 року розширив асортимент: представив у весняно-літній колекції RITO HOME дві тематичні капсули покривал і фірмовий аромат для дому.

Перша тематична капсула великих і затишних білих бавовняних покривал отримала назву "Чаювання" – це колекція про дитинство, про безтурботність, про післяполудневі години, проведені на дачі, під яблунями, про чаювання з ароматним бабусиним варенням у кришталевих розетках, про білі хмари, що пливуть по небу, на які можна дивитися нескінченно з гамака, про бджоли, що дзижчать, і ластівок, які розрізають небо. Ніжна, ажурна, біла колекція виконана з використанням класичних елементів трикотажного плетіння. Ромби, прямокутники, китиці на подушках, і переплетені, неймовірно тактильні, візерунки, що немов звуть зануритися в щасливі мрії і дитячі спогади.

Реклама

<b>рито хоум</b>

Друга тематична капсула присвячена традиціям і естетиці Cirque du Soleil. Яскраві барви, контрастні геометричні та абстрактні форми і смужки, несподівані поєднання, – тут дизайнери бренду відсилають як до смугастих трико циркачів початку минулого століття, так і до ефекту театральності і мистецтва сучасного цирку без тварин. У цій яскравій і соковитій капсулі подушки і покривала немов жонглюють кольорами вашого щасливого літа, немов у краплях води іскриться сонце і коктейль Лонг-Айленд, і величезний білий капелюх, і соковитий кавун, який зі сміхом кусають діти, і літак у небі, і пляжна парасолька, яку краде вітер, і пісок на гарячому, обгорілому плечі, і бризки хвилі, що раптом долетіла до палуби яхти, і гірки, і каруселі і барвисті нічні салюти.

<b>рито хоум 2</b>

Обидві капсули об'єднує ідея легкості і щастя, дитячі спогади і дорослі мрії і надії. Завершує лінію новинок – фірмовий дифузор – аромат для дому RITO HOME, в якому своє бачення літа бренд висловив поєднанням аромату білого чаю та імбиру.

<b>рито хоум 3</b>

Вся колекція RITO HOME вже доступна в фірмових магазинах RITO і на сайті rito.ua

Стиль: Alisa Nikolenko

Фото: Konstantin Gayduk

Представлена нова колекція у фірмових бутиках RITO:

  • Україна, Київ, вул. Ігорівська, 5, тел.: +380 444252500
  • Україна, Київ, вул. Лисенко, 1, тел.: +38044 2787140
  • Литва, Вільнюс, вул. Басанавічус, 16 тел.: +37062600055 (www.facebook.com/rito.lt/)

Сайт: rito.ua

Facebook: www.facebook.com/DMRITO

Instagram: www.instagram.com/rito_knits/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.