До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ukrainian Fashion Week оголосили програму 50-го сезону

Цього року Ukrainian Fashion Week святкує своє 25-річчя. Низка подій ювілейного року розпочне новий сезон показів колекцій осінь-зима 2022/23, який триватиме у форматі phygital з 3 по 6 лютого. Цей сезон особливий — п’ятдесятий в історії UFW. За цей час у межах Тижня моди відбулося більш як 1600 показів і презентацій колекцій понад 400 брендів.

Реклама

"25 років Ukrainian Fashion Week — це не просто 25-річна історія однієї компанії. Це історія українських дизайнерів, яких одного разу об’єднала наша ідея зробити свою країну модною. Створити в країні нову індустрію, що важлива як для економіки країни, так і для розвитку її культури. Індустрію, яка представляє Україну світу як країну талановитих людей, нових технологій, конструктивного партнерства. Сьогодні нашими пріоритетами є sustainability, диджиталізація, різноманітність та інклюзивність. Саме на них нині будується українська й світова fashion-індустрія", — коментує очільниця оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська.

Традиційно, один день буде присвячений підтримці молодих талантів — New Generation of Fashion, у межах якої триватимуть покази дизайнерів-учасників платформ New Names і Fresh Fashion, а також graduate show українських приватних fashion-шкіл.

Стати гостем модних показів зможе кожен завдяки онлайн-трансляції на медіасервісі MEGOGO і диджитал-платформах UFW.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.