До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова колекція One Star від Converse разом з українськими друзями бренду

Уперше для презентації нової колекції Converse в Україні бренд об'єднався з українськими молодими талантами. У кампанії One Star взяли участь представники творчої молоді: співачка Sonya Kay, вокалістка Dakooka, модель Реван Палюх.

Dakooka

Модель One Star вперше випустили 1974 року, як відгалуження інноваційних "низьких" All Star і призначені вони були для баскетбольних майданчиків. Всього через рік, вони зникли з лінії Converse. Незважаючи на те, що реліз був неуспішним, One Star відродилися в 1990-х роках, коли модель прижилась на вулицях і в угрупуваннях скейтерів, і набула слави, як елемент образу нонконформістів у світі. One Star – це взуття для молоді, яка має сміливість йти своїм шляхом і не шукає схвалення з боку оточення. Вони роблять те, що вважають за потрібне, а не те, чого від них очікують інші.

Реклама
Sonya Kay
Реван Палюх
Dakooka
Sonya Kay і Dakooka

Також цього місяця Converse запустив офіційні українські акаунти у Facebook (@converseua) та Instagram (@converseinua), так що тепер шанувальники бренду можуть стежити за актуальними новинами Converse в Україні з перших вуст.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.