До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У мене є мрія: у Лондоні пройде поп-ап українських дизайнерів

Українські дизайнери й далі об’єднуються. Цього разу в межах проєкту ONEMRIA вони покажуть нові колекції в британській столиці. З 12 по 19 липня тут відбудеться поп-ап, на якому можна буде не лише ближче познайомитися з українською модною індустрією, а й допомогти. Частину отриманих коштів спрямують на благодійність.

Учасниками поп-апу стануть як бренди одягу, так і ювелірних виробів – LITKOVSKAYA, GUZEMA, Kachorovska, The Coat, SIX, Atelier Handmade, T. Mosca, Katerina Kvit, HEMPFUL, Jewelry Lab, Poche and Arutiunova.

Реклама
Litkovskaya

Кожен з них має свою сильну ДНК та унікальний голос. Наприклад, бренд Litkovskaya всі знають завдяки роботі з кроєм, деконструкцією та пропорціями, колекції The Coat напрочуд жіночні та вишукані, а новинки SIX не залишать байдужими мінімалістів. Представлені в Лондоні будуть і sustainable-бренди – Atelier Handmade та HEMPFUL. Перші спеціалізуються на образах для відпочинку – невагомому одязі з органічного льону та купальників з перероблених матеріалів, а другі працюють з тканинами, виготовленими з конопель.

Atelier Handmade

"В ONE MRIA ми віримо, що українці заслуговують на визнання не лише за мужність і стійкість, а й за креативність, стиль і винахідливість. Саме тому ми й створюємо простір для демонстрації українських модних брендів у Лондоні, – розповідає одна із засновниць ONE MRIA Анастасія Єршова. – Наші дизайнери не припинили створювати нові колекції в надскладних умовах – їхнє натхнення й любов до свого діла перемогли будь-які страхи та складнощі".

Katerina Kvit

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.