До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тріумф функціональності: DZHUS осінь-зима 2019/2020

DZHUS може спокійно змагатися за звання найбільш sustainable-бренду на українському ринку, і, ймовірно, переможе у такому змаганні. Крім того, що марка дотримується ідеології vegetarian-friendly (всі вироби створені без використання матеріалів тваринного походження), так і концепт, оснований на інноваційному крої і багатофункціональних виробах-трансформерах дає змогу замінити однією річчю DZHUS мінімум три одиниці в гардеробі – краще і не придумаєш.

<b>джус детали 2</b>

Реклама

У своїх колекціях дизайнер Ірина Джус часто надихається багатогранною структурою навколишнього простору. Утилітарний авангард DZHUS є цікавою альтернативою fashion-шаблонам, і навіть здається, що саме за такими ідеями – майбутнє моди.

<b>джус детали</b>

Колекція осінь-зима 2019/2020 присвячена анатомії тілесності. Ця концепція панує в основі складних конструкцій-трансформерів, що нагадують екзоскелети. Речі і елементи одягу можна модефікувати безліччю способів і поєднувати одну з одною. Завдяки таким метаморфозам спідниця може перетворитися в жилетку або навіть сумку, рукави трансформуються в капюшони, а пальто – в штани.

"Як фізична оболонка є досконалим механізмом, який рухає феноменальна енергія життя, так і технологічна морфологія одягу DZHUS нероздільна з унікальною сутністю своєї героїні", – розповідає дизайнер бренду.

Переглянути всю колекцію DZHUS осінь-зима 2019/2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.