До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трикотажний бренд O.TAJE представив колекцію, присвячену Україні

Від початку війни український бренд базового й трендового трикотажного одягу O.TAJE, раніше відомий за назвою Siyai, спрямував усі сили на підтримку Збройних сил України й допомогу тим, хто нині найбільше її потребує. Нині O.TAJE розпочинає новий для себе етап і знаменує його двома значущими подіями. Бренд змінив назву і випустив нову колекцію "Сила. Правда. Воля", що присвячена Україні.

Патріотичний дроп O.TAJE

Новий патріотичний дроп бренду сповнений символізму й любові до України. В його основу лягли три фундаментальні базиси, а кожна річ у колекції – уособлення цих принципів: сили, правди і волі, притаманних кожному українцеві. На створення колекції команду надихнув, зокрема, вірш українського поета, драматурга й патріота Олександра Олеся "Живи, Україно, Живи для краси". Патріотичний дроп сповнений національних символів, у ньому багато жовтого й блакитного – головних кольорів сезону не лише для українців, а й усього світу. Частина речей у колекції названа традиційними українськими жіночими іменами, які під час національного відродження набувають нової популярності; інша ж частина речей має назву найважливіших для кожного українця і всього вільного світу цінностей.

Реклама
Патріотичний дроп O.TAJE

Патріотичний дроп O.TAJE

Патріотичний дроп O.TAJE

До дропу ввійшла молочна сукня вільного крою з акцентними деталями у вигляді колосків IVANNA, трикотажний сет із майки на одне плече й фактурних штанів STEFANIA, топ у смужку з торочками NELLY, базова майка в небесному й лимонному кольорах NINA, топ KSENIA, сет зі смугастого поло на ґудзиках і силуетної спідниці MIROSLAVA, сет із кроп-топа й фактурних шортів LINA. Друга частина колекції складається з в’язаного картатого сету GLORY в блакитно-жовтих відтінках, блакитного джемпера поло із жовтими акцентами FREEDOM, базового топа HEART з блакитно-жовтим серцем і поло PEACE з патріотичною акцентною деталлю у вигляді голуба миру – матеріалізації мрій усіх українців. Частину коштів з продажу колекції O.TAJE переводитиме на спеціальний рахунок НБУ на підтримку Збройних сил України.

Патріотичний дроп O.TAJE

Патріотичний дроп O.TAJE

Патріотичний дроп O.TAJE

Важливо, що за час війни бренду вдалося не лише зберегти команду й не зупиняти роботу, а й зосередитися на створенні нового. Вже за тиждень після початку війни марка випустила светр із легендарним написом про "русский корабль" та інші трикотажні речі з патріотичною й національною символікою. Весь прибуток з продажу O.TAJE перераховували на підтримку української армії. Тож за два місяці команда передала ЗСУ понад 250 тисяч гривень.

<b>O.TAJE</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.