До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ти – вільна: J'amemme та Have A Rest випустили літню колекцію

Ефект м’ятої тканини та льодяникові кольори склалися в нову капсулу від J'amemme та Have A Rest. Головна ідея релізу під назвою "Vilna" — пошук нових сенсів у теперішніх українських реаліях. Креативні команди брендів хотіли підкреслити прагнення українок до свободи в усіх її проявах та їхню сміливість сказати собі "я вільна", незважаючи ні на що.

До колаборації ввійшли легкі бавовняні комплекти із сорочками, жакетами, шортами та штанами зі знаковим для J’amemme ефектом пресованої тканини, що не потребують складного догляду в подорожах та не займають місця в багажі. Водночас джерелом кольорової гами луків слугували фірмові забарвлення валіз Have A Rest: Sweet Marshmallow (рожевий), Sunny Lemon (жовтий), Wonder Ocean (ментоловий).

Реклама

"Цю колаборацію ми готували ще минулого літа, – розповідає Юлія Ярмолюк, дизайнерка J'amemme. – Планували зробити запуск дещо в іншому форматі, проте переосмислили цей реліз і зрозуміли, що наша колекція має нові важливі сенси, а використані культурні коди (наприклад, вінок як головний аксесуар стайлінгу лукбуку) актуальні як ніколи".


"Мене, як і багатьох інших українців, турбує "провина вцілілого" та інші думки, які змушують мене картатися і забороняти собі радіти життю, – ділиться засновниця бренду Have A Rest Аліна Долініна. – Цією колаборацією ми хотіли наголосити на тому, що почуватися вільною, дбати про власне ментальне здоров’я – це наш обов’язок, що надає кожній з нас ресурс рухатися далі, виконувати свою роботу, підтримувати близьких, – робити те, що наближує нашу перемогу".

Колаборація доступна лімітованим тиражем в онлайн-сторах обох брендів. 10% з продажу бренди спрямують до Фонду Маші Єфросиніної, що допомагає жінкам, дітям та літнім людям.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.