До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тепло наших рук: нова колекція українського бренду Bobkova

Український бренд BOBKOVA у новій колекції повертається до витоків – ручних технік роботи, крафту та артизанальних традицій. При цьому засновниця марки Христина Бобкова не забуває і про ДНК свого бренду – вона не втомлюється шукати нові рішення для переосмислення утилітарного і функціонального одягу, приправляючи його цікавими деталями й не втрачаючи при цьому практичності.

Основою колекції стали різноманітні костюми, експериментувати з якими у BOBKOVA не втомлюються щосезону. На цей раз зміни торкнулися як крою, так і матеріалів. При цьому дизайнерка зазначає, що завдяки розслабленому силуету вдалося розмити ґендерні кордони, тому ці образи можуть бути однаково успішно відворені як для жінки, так і для чоловіка.

Реклама

Важливо, що костюми тут не мають надмірно суворого та офіційного вигляду. Подібного ефекту Христині Бобковій вдалося досягти завдяки цим елементам ручної роботи. Саме вони дарують кожній речі відчуття незавершеності, що відображає дух невеликого виробництва або артілі. Особливо помітно це на куртці з імітацією стібки, сукні-сорочці вільного крою з великими деталями, селянських штанах та спідницях з рюшами.

Продовжують зв'язок із ремісничими традиціями аксесуари. Дизайнерка пропонує в новому сезоні виділитися з натовпу за допомогою в'язаних вручну мюлей, аксесуарів з битої кераміки та прикрас, розроблених разом із художником Іллею Чічканом. Для цієї колекції він вигадав кулони, сережки та каблучки, а також позолочені авторські гудзики з автопортретом художника у його фірмовому стилі.

Переглянути всю колекцію BOBKOVA.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.