До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Такі казки: Etro Resort 2019

Нова робота дизайнера Вероніки Етро народилася після прочитання книги британського письменника Єна Макеван The Daydreamer. Це історія хлопчика, чия уява переносить його в світ Ганса Крістіана Андерсена. Вероніка надихнулася сюжетом і "видихнула" книгу малюнків з танцюристами, що кружляють вночі, повну зірок, акробатів на гойдалках, джинсів з мотивами Пейслі і вишитими казковими садами. "Тут є трохи від La-La Land і трохи Пітера Пена, крапля психоделіки та трохи божевільного брит-попа", – поділилася італійка.

Etro Resort 2019

"До того ж, справа ще й у тому, що Тінкер Белл махнула своєю чарівною паличкою із золотим пилком над усією колекцією, – розповіла дизайнер Etro, показуючи жакети-халати, пальта і сукні з жакарда з люрексом, які ідеально підходили під злегка екзотичні, але такі складні і декоративні коди Будинку. А якщо взяти до уваги, що цього року бренд святкує свій 50-річний ювілей, ця колекція має вигляд іконічної оновленої версії Etro.

Реклама
Etro Resort 2019
Etro Resort 2019
Etro Resort 2019
Etro Resort 2019
Etro Resort 2019

Весь лукбук можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.