До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Свобода дій: нова весняно-літня колекція 91LAB

Український бренд 91LAB представляє нову весняно-літню колекцію, основою якої стали яскраві відтінки помаранчевого, жовтого й фіолетового, здатні надати будь-якому образу потрібного настрою.

Основа колекції — універсальні, практичні елементи гардероба, що не обмежують рухів: від трикотажних штанів-палацо до мінісуконь, подібних до тенісних. До лінійки також увійшли еластичні вузькі сукні, джемпери, легінси й кроп-топи.

Реклама

91LAB — це справжня лабораторія трикотажу, де для нової колекції було створено особливо ефектне трикотажне 3D-плісування, що поєднує в собі кілька відтінків пряжі. "З такою пряжею досить складно працювати, вона дуже ніжна й потребує максимальної обережності, — розповідають фахівці 91LAB. — У літній період вона просто незамінна через свій холодливий ефект".

91LAB — це інноваційна лінійка трикотажного бренду RITO, який за 30 років роботи накопичив відповідний досвід для створення нового лімітованого продукту. Засновниця RITO Тетяна Абрамова характеризує 91LAB як Contemporary knitwear couture.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.