До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Studio 54: колаборація Reserved x Vogue British

Новий рік в найкращих традиціях нью-йоркського клубу Studio 54 – Reserved представили лімітовану колекцію в колаборації з британським Vogue.

Протягом всього року в дизайн-студії Reserved у Варшаві редактори Vogue UK Дена Джанніні і Голлі Робертс тісно співпрацювали з дизайнерами компанії Reserved. Вони створювати ескізи, узгоджували силуети, вибирали тканини і продумували деталі, які б принесли в колекцію новорічний настрій.

Реклама

"Ми із задоволенням співпрацюємо з компанією Reserved над цією колекцією. Наше партнерство – це нова цікава сфера можливостей, а унікальна співпраця дає змогу британському Vogue наблизитися до наших читачів. Reserved вже представлений в британському модному просторі, і ми з задоволенням будемо частиною їх зростання у Великобританії та за її межами", – прокоментувала Ванесса Кінгорі, видавничий директор британського Vogue.

У роботі над колекцією дизайнери надихалися атмосферою Studio 54, культового нічного клубу в Нью-Йорку. У колекції переважають силуети 1970-х років, як-от шорти з штучної шкіри, диско-топ і асиметрична срібна міні-сукня з парчі. У лінії врахували еклектичність епохи, тому якщо вам не до душі яскраві та виразні вбрання, можна вибрати більш гламурні речі – сяючу сукню або комбінезон з декольте. Незалежно від того, чи виберете ви широкі штани з піджаком чоловічого крою, чи плюшеву оксамитову сукню – ефект буде сліпучим.

"Ми неймовірно пишаємося тим, що співпрацюємо з британським Vogue. Це для нас перша співпраця такого роду. Покупці Reserved по всьому світу цінують видання Vogue і надихаються ним. Ми завжди шукаємо нові способи надихати наших клієнтів і забезпечити їх найкращими колекціями сезону", – розповів президент, творець і співзасновник Reserved, Марек Піхоцький.

Нова колекція Reserved з назвою Curated by British Vogue з'явиться в магазинах по всьому світу з 8 грудня 2018 року. В Україні колекція ексклюзивно представлена в Києві, ТРЦ Ocean Plaza.​

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.