До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Степовий вовк: PRZHONSKAYA весна-літо 2020

Нова колекція PRZHONSKAYA сезону весна-літо 2020 представляє універсальний гардероб мандрівника, який не планує свій маршрут заздалегідь, але точно знає, як хоче почуватися в подорожі – комфортно і легко.

PRZHONSKAYA весна-літо 2020
PRZHONSKAYA весна-літо 2020

Джерелом натхнення нової колекції стала природа, тому всі речі виконані в натуральних і нейтральних відтінках: бежевому, пісочному, маслиновому та полину. Не залишилася колекція і без базових чорного і білого. Яскраві акценти з'явилися у вигляді майже неонового рожевого, світло-зеленого і синього на аксесуарах і знімних деталях. Референсом такого рішення було оперення екзотичних птахів.

Реклама
PRZHONSKAYA весна-літо 2020
PRZHONSKAYA весна-літо 2020

Головний герой PRZHONSKAYA – свідомий мандрівник. Він дослухається до природи, відчуває будь-який запах, смак, колір, завмирає на шляху і ловить миті, але не боїться досліджувати нові стежки. "Наші жакети, плащі, костюми – це одяг, що допоможе знайти гармонію з природою, захистити шкіру від сонця і вітру, але відчувати їх тепло і свіжість. Цей той мінімум, без якого не обійтися", – розповідає Олена Пржонська.

PRZHONSKAYA весна-літо 2020
PRZHONSKAYA весна-літо 2020

PRZHONSKAYA дотримується концепції clean wearing, яка базується на усвідомленому підході до вибору того, що супроводжує нас щодня. Знакові двосторонні речі в колекціях PRZHONSKAYA – невід'ємна частина цієї філософії. Лейбл вважає, що вибір одягу – це вміння слухати себе і піклуватися про себе, в чомусь навіть обмежувати себе, але вже точно не в комфорті і фантазії.

Переглянути всю колекцію PRZHONSKAYA весна-літо 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.