До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Середземноморський хлопчик: Jacquemus Menswear весна-літо 2019

"Я не думаю, що десь ще є чоловіча колекція з такою сонячною енергією", – сказав Симон Порт Жакмю про свою нову чоловічу лінію, яку дизайнер показав на відокремленому пляжі, в одній з прихованих бухт Каланк де Марсель, в національному парку Каланков. Таке шоу, після закінчення Тижня чоловічої моди в Парижі, було схожим на заслужений літній відпочинок. Самих же гостей дизайнер, відповідно до власної філософії, розмістив на пляжних рушниках неподалік води.

Jacquemus Menswear весна-літо 2019

Свою дебютну чоловічу колекцію Симон Порт назвав Gadjo, що в перекладі означає "хлопчик". Власне, для хлопчиків, що дещо подорослішали, і була призначена його робота. Збірним образом Gadjo став сучасний молодий француз з півдня, дуже мужній, з короткими золотими ланцюгами і зовсім не жертва моди. Основна тема колекції – трикотаж, такий яким він був в 1980-і роки – тонкий і в кольорові смужки.

Реклама
Jacquemus Menswear весна-літо 2019

Колірна палітра колекції побудована навколо натуральних відтінків природи Марселя: синій, як море, пісочний, як пляжі і зелений, як оливкові гаї. Звичайно, як і обіцяв Жакмю, було багато сонячно-жовтого і принти із зображенням пухких колосків пшениці, сам дизайнер в фіналі шоу вийшов в сорочці саме з таким малюнком. Не забув дизайнер і про натхнення полотнами французького художника Анрі Матісса – його творіння "проступили" на багатьох сорочках. "Я виріс тут, прямо за цими великими вапняковими скелями, між оливковими деревами і червоними помідорами, з цими чоловіками в синіх костюмах, з синіми сумками і синіми капелюхами. Я виріс тут, з цими білими сорочками в суботні вечори, чистими і які щільно облягали та підкреслювали літню засмагу. Я виріс тут, в Середземному морі, босоніж і з голими грудьми", – поділився дизайнер своїм натхненням.

Jacquemus Menswear весна-літо 2019
Jacquemus Menswear весна-літо 2019
Jacquemus Menswear весна-літо 2019
Jacquemus Menswear весна-літо 2019
Jacquemus Menswear весна-літо 2019
Симон Порт Жакмю

Весь показ можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.