До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спортивна поведінка: Plein Sport осінь-зима 2017/18

Plein Sport​ – перший в історії бренд розкішного спортивного одягу. Щоденний спорт – це спосіб життя, релігія і натхнення, що вимагає дисципліни і сили волі, а натомість надає балансу і впевненості. У спортзалі немає суперника, намає конкуренції – є лише ти. Щоб домогтися успіху, потрібні щоденні битви. Тільки тоді дізнаєшся, чого вартий насправді. Тренажерний зал більше не є ігровим майданчиком, це справжнє поле бою.

Plein Sport осінь-зима 2017/18

Уперше в мультибренді ONE GROUP представлена жіноча лінія Plein Sport. Нова осінньо-зимова колекція вже є в магазині. А для того, щоби показати її на подіумі, було вирішено об'єднати моделей і боксерів. Під час шоу їм акомпонували представники нового виду спорту – паркуру, стрибуни виконували сміливі трюки на чолі з чемпіоном світу з цього виду Раяном Дойлом.

Реклама
Plein Sport осень-зима 2017/18

Нова колекція Plein Sport, на перший погляд, має вигляд вуличного стилю. Однак, це не так і це вже не чиста мода, а ідеальний спортивний одяг. Светри, парки, легінси і рюкзаки зроблені з найрозкішніших матеріалів з урахуванням останніх технологій.

<b>плейн спорт мужики</b>

Бутик​ ONE GROUP:

вул. Антоновича, 34, тел. 044 287 23 87

www.onegroup.ua

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.