До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спеціально для вас: колекція ANNETTE GÖRTZ оcінь-зима 2020/2021

Український бренд ANNETTE GÖRTZ представив нову колекцію сезону осінь-зима 2020/2021. Лінійка отримала символічну назву — MADE FOR ("ЗРОБЛЕНО ДЛЯ"), і, за словами дизайнера, кожен предмет у ній був зроблений з думкою про всілякі аспекти комфорту потенційного покупця.

За лаштунками показу ANNETTE GÖRTZ осінь-зима 2020/2021

Осінньо-зимова MADE FOR відповідає кодовим стандартам бренду: високоякісні тканини, незвичні форми, технологічність у виробництві, цікаві текстури й відтінки. Дотримуючи власного стилю, усе це авангардний дизайнер змішує з власними емоціями, інтуїцією і невичерпною любов’ю до моделей-трансформерів.

Реклама
За лаштунками показу ANNETTE GÖRTZ осінь-зима 2020/2021

Відповідно до тенденцій, що переважають в індустрії, нова колекція ANNETTE GÖRTZ втілює ідею sustainable fashion, і підтримує принципи усвідомленого споживання, гуманного виробництва й відповідального ставлення до речей.

За лаштунками показу ANNETTE GÖRTZ осінь-зима 2020/2021

Традиційно, частину вторгованих коштів з продажу колекції передадуть на благодійність — в організацію Andheri Hilfe, де допомагають боротися з катарактою в Бангладеш.

<b>ANNETTE_GÖRTZ_FW_20_21</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.