До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Снігові вершини: нова рекламна кампанія CHANEL

Дерев’яні шале, снігові вершини та гірськолижні схили — рекламна кампанія колекції CHANEL осінь-зима 2021/2022 присвячена радості зимових видів спорту.

Фотографував для кампейну дует Інез і Вінуд, а головними героїнями стали Міка Арганараз, Луїза де Шевіньї, Вів’єн Ронер і Ріанна ван Ромпей. Під кінематографічним крижаним блакитним небом моделі в новій колекції французького бренду уособлюють чарівність, елегантність і безтурботність. Водночас чорні стьобані комбінезони, двоколірні пальто з овчини, об’ємні черевики та ковдри миттєво нагадують світ зимових видів спорту.

Реклама

У новому кампейні ми бачимо одні з найцікавіших силуетів колекції. Чорний переливчастий твідовий жакет представлений у комбінації з прозорою спідницею. Темно-рожевий твідовий ансамбль окреслює талію поясом з дорогоцінним камінням, а жакардове й оксамитове пальто з візерунком "ялинка" відкривається поверх укороченого топа з бантом і невагомої спідниці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.